Cena: prodáno

Obytný přívěs Vanroyce 535, rok výroby 2000, 3 – 4 lůžka, délka celkem 7,5 m, délka nástavby 6,5  m, maximální přípustná hmotnost 1300 kg.

Topení na plyn, topení na 220V, rozvody a rozfuk vzduchu , ohřev vody na elektriku, ohřev vody na plyn, alarm, dvojitá okna, zabudované rádio televizní anténa na střeše, střešní ventilátor 12V, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, ovládací panel 12V, venkovní dvířka k úložnému prostoru, venkovní přípojka plynu pro grily, stabilizátor,  kompletní předstan, Markýza ve vaku, připojovací kabel na 230 V, nové pneumatiky.

Spaní pro 3 – 4 osoby. Malé sezení na boku, které se rozkládá na lůžko.Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut. Toto sezení je možné využít jako dvě samostatná lůžka. K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grilem, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna je prostorná se samostatným sprchovým boxem, chemickou toaletou, umyvadlem a úložnými prostory.

Karavan je v dobrém stavu.  Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí. STK, technický průkaz

Jedná se o komisní prodej

 


Fotogalerie:

Vážení zákazníci, ve dnech 29. - 30.3. a 1.4. bude naše provozovna uzavřena. Přejeme příjemné prožití velikonočních svátků.