Obytný přívěs Sprite Major 4 FB SR, rok výroby 2014, 4 lůžka, délka celkem 6,93 m, délka nástavby 6 m, hmotnost prázdného karavanu 1048 kg, maximální přípustná hmotnost 1343 kg

Truma Combi = (Topení na plyn, topení na 220V, rozvody a rozfuk vzduchu , ohřev vody na elektriku, ohřev vody na plyn ), digitální programování topení a ohřevu vody, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu, panoramatické okno, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dotykový ovládací panel 12V, venkovní kaslík pro 12V baterii, venkovní dvířka k úložnému prostoru, stabilizátor, elektronická stabilizace podvozku Al-ko ATC,  COC celoevropská homologace, konstrukční rychlost v TP 130 km/h, včetně českých zásuvek a regulátoru plynu, vnitřní zásobník vody, venkovní systém čerpání vody, Hlásič požáru, hlásič CO2, 25m připojovací kabel, trakční baterie platinum 110 Amh, Nosič pro 3 kola Fiamma, venkovní sprcha Reich s mixventilem, střešní markýza Thule omnistore 3,5 m, bočnice ( stan ) k markýze Thule Quick Fit, Led TV Finlux ( 12 V, 230 V), se zabudovaným set top boxem, satelitním tunerem, DVD, USB, vyrovnávací nájezdy Fiamma, střešní ventilátor Fiamma turbo vent prémium. Solární panel 130 W. Sada přídavných ventilátorů k ledničce.

Spaní pro 4 osoby. Pevné lůžko v oddělitelné ložnici. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut.  K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, plynovou troubou, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna je prostorná se samostatným sprchovým boxem, chemickou toaletou, umyvadlem a úložnými prostory.

Karavan je jako nový, byl téměř nepoužívaný, po pečlivém majiteli.  Karavan je nadstandardně vybaven, bez dalších investic. Všechny součásti jsou funkční. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Dne 04.06.2015, byla provedena v naší společnosti komplexní servisní prohlídka, včetně měření vlhkosti. Vše v naprostém pořádku. Záruka na těsnost při pravidelném servisu až 9 let. Spotřebiče jsou v záruce do 23.04.2016.

Jedná se o komisní prodej


Fotogalerie:

Vážení zákazníci, ve dnech 29. - 30.3. a 1.4. bude naše provozovna uzavřena. Přejeme příjemné prožití velikonočních svátků.