Obytný přívěs Fleetwood Colchester 450, rok výroby 2003, hmotnost 1000kg/1200kg, délka nástavby 5,00m, délka celkem 6,00m, plná výbava.
Dále:
Topení na plyn i 220 V, ohřev vody na plyn i 220 V, rozfuk vzduchu, dvojitá okna, nové pneu, pěkný moderní design, sítě proti hmyzu a termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, rozkládací dvou lůžko rozložení až pro 2 dospělé a dítě, samostatné wc Thetford, samostatný sprchový kout, samostatné umyvadlo, mnoho úložných prostor, integrovaná baterie, ukazatel stavu baterie, ovládání elektroniky, proudový chránič, jističe, čerpadlo na vodu, vývod plynu pro grill, vývod teplého vzduchu do předstanu, panoramatické střešní okno, atd.
Kuchyně s troubou, grilem, sporáky, dřezem, odkapávačem atd.
Díky trakční baterii, která se nabíjí ze sítě i od automobilu, můžete využívat osvětlení, lednici a tekoucí vodu i mimo kemp. Ohřev vody na plyn vám mimo kemp zajistí teplou sprchu. Přívěs je v plné výbavě a ani nové karavany většinou neposkytují takovou nadstandartní výbavu.
Přívěs je ve výborném stavu. Velmi luxusní model. Všechny spotřebiče jsou samozřejmě funkční. České doklady, technická kontrola, revize plynu i elektriky již v ceně přívěsu.

Galerie obytného přívěsu

Videoprohlídka karavanu