Prohlédněte si řadu důvodů, které vás přesvědčí o kvalitách našich služeb.

  • Záruka 6 měsíců na všechny bazarové karavany

Buďte si jisti, že kupujete karavan v opravdu vynikajícím stavu, s kterým nebudete mít žádné starosti. Kupte si karavan u nás a nejen, že budete řádně zaškoleni a karavan Vám bude předveden v plně funkčním stavu, ale také obdržíte záruku na dobu 6-ti měsíců.

Takovou nabídku dostanete jen u nás a týká se úplně všech bazarových vozidel, které prodáváme. Výborným stavem našich vozidel jsme si naprosto jisti a pokrýt případnou záruku pro nás není žádný problém vzhledem k zázemí našeho servisu karavanů.

Záruka se vztahuje na všechny závady na přívěsu vzniklé bez zavinění uživatele. Záruka se vztahuje například na zatékání, závady na podvozku, poruchy veškerých spotřebičů jako topidla, bojlery, chladničky, sporáky, ventilátory atd. Záruka se nevztahuje na drobné spotřební součástky jako zarážky dveří, madla skříněk, zámečky dvířek a další drobné součásti, na kterých vznikají závady především neopatrným zacházením. Záruka se nevztahuje na karavany v komisním prodeji.

  • Zázemí autorizovaného dealera
Největší jistota je nákup u autorizovaného dealera. Naše firma je autorizovaný prodejce přívěsů značek Bailey, Swift, Sterling, Sprite a EURAMOBIL Forster

 

  • Perfektní stav všech vozidel
Každý prodávaný karavan je v perfektním stavu. Všechny karavany prochází kompletním servisem ihned po příjezdu, kdy mechanik všechny součásti ozkouší a případně opraví. Vy si tedy odvážíte karavan ve vynikajícím stavu a my Vám k tomu ještě poskytneme záruku!

 

  • Zázemí profesionálního servisu
V našem servisu opravujeme karavany nejen Anglické výroby. Provádíme opravy karavanů poškozených při autonehodě, opravy jinak mechanicky poškozených karavanů, lakýrnické práce, truhlářské práce, karosářské práce, opravy podvozků, opravy veškerých spotřebičů, atd. V našem servise máte pro své vozidlo kompletní zázemí.

Kromě oprav provádíme samozřejmě montáže doplňků jako jsou klimatizace, nosiče na kola, atd.

V servise máme zkušený personál, školený přímo u výrobců. Webové stránky servisu


  • Zajištění náhradních dílů a technických částí
Jako jediní v ČR poskytujeme veškeré náhradní díly na nové i použité Anglické karavany. Nejedná se jen o běžné díly, jako kohoutky, spotřebiče, světla a základní díly, ale také o celé technické celky jako jsou přední plastové panely, zadní plastové panely, okna či jiné speciální díly.
Veškeré základní díly máme skladem a například okna dodáváme na objednávku do 20ti dní. Jsme si naprosto jisti, že veškeré díly pro naše karavany dodáváme dříve než konkurence na jejich německé či francouzské karavany. Veškeré díly jsou instalovány buď námi nebo je zasíláme na dobírku.


  • Prodej doplňků a příslušenství
Prodáváme veškeré doplňky a příslušenství pro camping, volný čas a pro váš karavan. Doplňky můžete nakupovat přímo na naší prodejně spolu s karavanem a nebo prostřednictvím našeho e-shopu. Velkou výhodou je kvalifikovaný personál, který vám doporučí veškeré potřebné doplňky a vybavení pro caravaning, takže budete mít vše co je třeba. Stránky e-shopu www.svetakravanu.cz

  • Prohlídky s prodejcem
Při koupi karavanů je Vám věnována maximální péče a karavany si prohlížíte spolu s prodejcem, který Vám odpoví i poradí.

  • Splátkový prodej
Všechny karavany je možné koupit na splátky. Ptejte se na splátkový kalendář a další podmínky.

  • Dlouholeté zázemí
Naše společnost má dlouhodobé zkušenosti s kompletními službami pro karavany a Camping.

  • Péče o zákazníka
Naším cílem je prodávat karavany v perfektním stavu za nejnižší možné ceny. Zákazníkům se plně věnujeme a naším cílem je maximální spokojenost. Při předání karavanu stráví každý zákazník takřka dvě hodiny s naším mechanikem, který kupujícího zaškolí v ovládání karavanu a vše mu důkladně předvede.

  • Český návod
Pro naše zákazníky jsme vytvořili univerzální manuál ve kterém najdete všechny potřebné informace, ilustrace a schémata. Ačkoli

  • Výborná dostupnost
Z Prahy 30 min, z Plzně 45 min, z Brna 140 min
V případě nějakých dotazů pište či volejte. Těšíme se na Vás.