Saas Fee je švýcarské středisko, kam můžete s karavanem vyrazit celoročně, protože na tomto ledovci je provoz nepřetržitý. Parkování bez problémů.
Saas Fee – Saas Grund a Saas Almagel, Walliské Alpy, Švýcarsko
Tato tzv. Perla Alp se rozkládá mezi nejvyššími vrcholky švýcarských Alp, pouhých 20 km od magického vrcholu Matterhornu (4.478 m). Sněhová jistota, lyžování až do výšky 3600 m, množství slunečního svitu, příjemné jižní klima, čistý vzduch, překrásné výhledy na okolní Alpy a množství aprés-ski zábavy – to je nabídka tohoto atraktivního zimního střediska.

Parkování je možné na rozlehlém parkovišti, které se nachází před vjezdem do města. Ve městě není možné jezdit auty. Všechna auta stojí v patrovém krytém parkovišti, nebo na venkovním, kde je připravené stání pro karavany. Parkoviště je placené a stojí 18 nebo 26 franků na den.  Na levnější variantu máte nárok pouze po registraci v turistické kanceláři na začátku města. V této ceně jsou záchody s tekoucí vodou, elektrická přípojka je za příplatek. U parkoviště je zastávka Skibusu. Do střediska vede typická horská cesta, řetězy jsou tedy důležitou výbavou.

Saas fee můžeme doporučit celoročně pro obytné automobily i pro obytné přívěsy. Místa je dostatek.

Toalety s vodou jsou u parkoviště. Přípojky elektriky zde jsou za příplatek. WIFI na parkovišti není.

Web střediska: http://www.saas-fee.ch/en/Home

České info: http://www.zimni-alpy.cz/svycarsko/saas-fee-saas-grund-a-saas-almagell/

Adresa a GPS na stání:

Kantonstrasse, 3906 Saas-Fee, Switzerland

46.1105696, 7.9333071