Obytný přívěs Lunar Freelander 640L, rok výroby 2005, 4 lůžka, délka celkem 7,79m, hmotnost prázdného karavanu 1246kg, maximální přípustná hmotnost 1600kg

Topení na plyn, topení na 220V, rozvody a rozfuk vzduchu , ohřev vody na plyn, ohřev vody na elektriku, dvojitá okna, ovládací panel elektroniky, zabudované rádio, střešní televizní anténa, panoramatické okno dvakrát, střešní ventilátor 12V, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, venkovní kaslík na 12v baterii, trakční baterie v ceně,  přípojka na 220v, venkovní úložný prostor, ALU kola, venkovní přípojka plynu pro grily, stabilizátor, vnitřní zásobník vody s venkovní nálevkou, bezpečnostní patka na dveřích, vestavěné zamykání karavanu v podlaze – uzamykací trn do země. V ceně karavanu je také lehký vchodový předstan o půdorysu cca 2,5×2,5m.

Spaní pro 4 osoby. Velké sezení ve tvaru písmene L v přední části, které se rozkládá na dvoulůžko. V zadní části velká oddělená ložnice s lůžkem, které je přístupné z obou stran. V lůžku je velký úložný prostor.

Kuchyně s plynovou troubou, chladničkou (220,12,plyn), grilem, plynovými sporáky, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna a WC je v tomto karavanu velmi šikovně řešené. Sprchový box je umístěný samostatně a záchod s umyvadlem je taktéž v samostatné místnosti.

Karavan je v perfektním stavu. Karavan byl tři roky uskladněný a nepoužívaný. Jedná se o velmi vybavený a prostorný karavan. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí. STK je již v ceně přívěsu. 

 

Prodej na splátky ZDE

Informace k výbavě karavanů ZDE

Jak vypadá rozkládání lůžek ZDE

Proč nakupovat právě u nás ZDE

 

 

Fotogalerie: