Obytný přívěs Tabbert Rossiny 400 QD, rok výroby 2009, 4lůžka, délka celkem 5,97m, délka nástavby 4,8m, hmotnost prázdného karavanu 910 kg, maximální přípustná hmotnost 1200kg, velmi zachovalý, 1. majitel od nového, koupené v ČR

Topení na plyn, rozvody a rozfuk vzduchu , ohřev vody na elektriku, dvojitá okna, držák na TV, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, panoramatické okno, venkovní dvířka k úložnému prostoru, sluneční střecha, ALU kola, plynová lahev

Spaní pro 4 osob/y. Pevné lůžko v přední části. Malé sezení na zádi, které se rozkládá na palandu pro dvě osoby. Vrchní palanda je běžně určena do 60kg. . K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna je samostatná, se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou Thetford.

Karavan je v perfektním stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí. STK do 2015 a technický průkaz jsou již v ceně přívěsu.  

 

 

 

 

Fotogalerie: